facebook tracking
Våra avdelningar

Försäljning

Connect
Jobbet som företagssäljare och våra affärstjänster.

Vi lägger mycket tid på dig som nyanställd företagssäljare hos oss i form av att du först får genomgå vår fyra veckor långa introduktion, Business Sales Introduction, där vi bl.a. lär dig modern företagsförsäljning från grunden, hur du säljer in dig själv som person och skapar en nöjd kund långsiktigt. Men som säljare blir du aldrig fullärd och det fina är att desto duktigare du blir inom Bonnier Business Media Sales, desto mer utväxling får du både karriär- och lönemässigt. Därför satsar vi mycket på intern kompetensförsörjning i form av föreläsningar och genomgångar från våra ledare och toppsäljare - men vi hämtar också löpande ny kunskap från redaktionerna till våra försäljningsprojekt och närvarar under deras årliga events för att knyta kontakt med branschfolket och ligga steget före kunskapsmässigt, så att vi sedan kan hjälpa våra kunder att göra det.

Våra affärsområden och försäljningsprojekt:

Veckans Affärer
Sveriges största affärsmagasin.
https://www.va.se 

Resumé
Nordens största tidning inom marknad och kommunikation.
https://www.resume.se

Dagens Medicin
Den största nyhetsredaktionen i Sverige med specialinriktning på hälso- och sjukvård.
https://www.dagensmedicin.se

Aktuell Hållbarhet
Sveriges enda professionella arbetsverktyg mot miljö- och hållbarhetsfrågor.
https://aktuellhallbarhet.se

Bonnier Management 360°
Den skräddarsydda ledarskapstjänsten som hjälper chefer att göra rätt från början och fatta smarta beslut.
https://www.management360.se

Arbetsplats och kultur

Vi arbetar seriöst med försäljning i alla led och har därför valt att satsa lite extra på att ha kul tillsammans på sidan av jobbet. Detta innebär alltifrån aktiviteter såsom grilluncher, musikquiz för hela företaget till uppdragskvällar där vi skålar för extraordinära bedrifter.

Som anställd erbjuds du bästa möjliga lånevillkor genom vårt lokala samarbete med SEB, du är skadeförsäkrad via FORA och får, vid tillsvidareanställning, anställningstrygghet motsvarande ett kollektivavtal nivå ITP1 genom Länsförsäkringar.

Varför ska du jobba hos oss?

 • Anställningstrygghet

  Vi erbjuder alla våra tillsvidareanställda anställningstrygghet motsvarande ett kollektivavtal nivå ITP1 via vårt samarbete med Länsförsäkringar.

 • Utvecklingsmöjligheter

  Vi ger våra medarbetare möjlighet till att utvecklas personligen och göra karriär inom organisationen. Samtliga säljchefer, från våra coacher till vår kontorschef, har alla rekryterats internt från vår säljavdelning.

 • Anslutna till Kontakta

  Vi är medlemmar i branschorganisationen Kontakta vilket innebär att vi sköter all försäljning professionellt, att du som anställd har trygga arbetsvillkor och en fast grundlön. Vi tar också extern hjälp från Kontakta i form av föreläsningar, temadagar och kurser.

 • Nöjda medarbetare

  Varje år genomför vi en anonym medarbetarundersökning och fick nyligen medelbetyget 4,41 av 5 möjliga! Flera av våra anställda har arbetat hos oss i flera år.

Västerås

Slottsgatan 27
722 11 Västerås Vägbeskrivning work@bbms.se 0708989913

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor