facebook tracking
Våra avdelningar

Operativ ledning (lokalt)

Connect
Det lokala arbetet inom den operativa ledningen.

Vår uppgift är att se till så att bolaget och alla anställda har förutsättningarna att nå våra gemensamma tillväxtmål, så att Bonnier Business Media Sales även långsiktigt kan fortsätta växa med nya projekt, samarbeten och ansvarstjänster mot vår vision att bli den ledande säljorganisationen inom Bonnierkoncernen.

Vi har alla flera års säljerfarenhet och hjälper gärna dig som vill växa långsiktigt inom organisationen. Vår dörr står alltid öppen.

Arbetsplats och kultur

Vi arbetar seriöst med försäljning i alla led och har därför valt att satsa lite extra på att ha kul tillsammans på sidan av jobbet. Detta innebär alltifrån aktiviteter såsom grilluncher, musikquiz för hela företaget till uppdragskvällar där vi skålar för extraordinära bedrifter.

Som anställd erbjuds du bästa möjliga lånevillkor genom vårt lokala samarbete med SEB, du är skadeförsäkrad via FORA och får, vid tillsvidareanställning, anställningstrygghet motsvarande ett kollektivavtal nivå ITP1 genom Länsförsäkringar.

Varför ska du jobba hos oss?

 • Anställningstrygghet

  Vi erbjuder alla våra tillsvidareanställda anställningstrygghet motsvarande ett kollektivavtal nivå ITP1 via vårt samarbete med Länsförsäkringar.

 • Utvecklingsmöjligheter

  Vi ger våra medarbetare möjlighet till att utvecklas personligen och göra karriär inom organisationen. Samtliga säljchefer, från våra coacher till vår kontorschef, har alla rekryterats internt från vår säljavdelning.

 • Anslutna till Kontakta

  Vi är medlemmar i branschorganisationen Kontakta vilket innebär att vi sköter all försäljning professionellt, att du som anställd har trygga arbetsvillkor och en fast grundlön. Vi tar också extern hjälp från Kontakta i form av föreläsningar, temadagar och kurser.

 • Nöjda medarbetare

  Varje år genomför vi en anonym medarbetarundersökning och fick nyligen medelbetyget 4,41 av 5 möjliga! Flera av våra anställda har arbetat hos oss i flera år.

Västerås

Slottsgatan 27
722 11 Västerås Vägbeskrivning work@bbms.se 0708989913

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor