Våra avdelningar

Västerås

Connect

Jobba hos oss!

Vi lägger mycket tid på dig som nyanställd hos oss i form av coachning, karriärutveckling, målsättning och uppföljning. Du som nyanställd går nämligen igenom vår säljintroduktion, där vi lär dig modern företagsförsäljning från grunden. Desto duktigare du blir inom Bonnier Business Media Sales, desto mer utväxling får du både karriär- och lönemässigt. 


Våra affärsområden och försäljningsprojekt:

Byggindustrin
Sveriges största branschtidning för byggbranschen.
https://byggindustrin.se/

Resumé
Nordens största tidning inom marknad och kommunikation.
https://www.resume.se

Dagens Medicin
Den största nyhetsredaktionen i Sverige med specialinriktning på hälso- och sjukvård.
https://www.dagensmedicin.se

Aktuell Hållbarhet
Sveriges enda professionella arbetsverktyg mot miljö- och hållbarhetsfrågor.
https://aktuellhallbarhet.se

Dagens Media
Om och för mediebranschen. 
https://www.dagensmedia.se/

 

Arbetsplats och kultur

Vi arbetar seriöst med försäljning i alla led och har därför valt att satsa lite extra på att ha kul tillsammans på sidan av jobbet. Detta innebär alltifrån aktiviteter såsom gemensam AW, utomlandsresor, paintball  och massa annat roligt!

Som anställd är du skadeförsäkrad via FORA, erbjuden friskvårdsersättning och får, vid tillsvidareanställning tillgång till tjänstepension. 

Varför ska du jobba hos oss?

 • Anställningstrygghet

  Vi erbjuder alla våra tillsvidareanställda anställningstrygghet motsvarande ett kollektivavtal, med tjänstepension vid fast anställning.

 • Utvecklingsmöjligheter

  Vi ger våra medarbetare möjlighet till att utvecklas personligen och göra karriär inom organisationen. Samtliga säljchefer, från våra coacher till vår kontorschef, har alla rekryterats internt från vår säljavdelning.

 • Anslutna till Kontakta

  Vi är medlemmar i branschorganisationen Kontakta vilket innebär att vi sköter all försäljning professionellt, att du som anställd har trygga arbetsvillkor och en fast grundlön. Vi tar också extern hjälp från Kontakta i form av föreläsningar, temadagar och kurser.

 • Nöjda medarbetare

  Varje år genomför vi en anonym medarbetarundersökning och fick nyligen medelbetyget 4,41 av 5 möjliga! Flera av våra anställda har arbetat hos oss i flera år.

Slottsgatan 27
722 11 Västerås Vägbeskrivning work@bbms.se 0704558688 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor